Na verschillende bierproefavonden welke sporadisch werden georganiseerd in het café bleek er aardig wat belangstelling voor het ‘gele goud’. Niet alleen om aan de bar te drinken maar juist om meer over de verschillende soorten, smaken en brouwerijen te leren. Want het aanbod is groot en nog steeds volop in de groei. Daarom is in 2017 het biergenootschap Humulus Lupulus opgericht door Richard.

Op een Humulus Lupulus avond proeven we 6 bieren en praten we er met elkaar over. Ook nodigen we brouwers uit of gaan op bezoek bij een brouwerij. We delen onze bierkennis met elkaar. Iedereen is welkom! Voor €15,- per avond regelen wij de bieren en bijhorende verhaal.

Dit seizoen staat in het teken van samen delen. We nodigen je uit om een speciaal biertje met de groep te delen. Richard heeft uiteraard ook een aantal bieren welke voor een smaaksensatie zullen zorgen. Maar het is ontzettend leuk als je zelf ook wat ten tafel brengt!

Dus, heb jij ook een bijzonder bier en een goed verhaal wat je op een van onze avonden wilt delen? Wij horen het graag..! Geef het wel even van te voren bij ons aan via info@centrumdeweere.nl.

Humulus Lupulus agenda:
Vrijdag 27 september 20:30 uur
Vrijdag 18 oktober 20:30 uur
Vrijdag 22 november 20:30 uur met biersommelier
Vrijdag 14 februari 20:30 uur
Vrijdag 20 maart 20:30 uur GEANNULEERD!
Vrijdag 24 april 20:30 uur  GEANNULEERD!
Vrijdag 15 mei BBQ 18:00 uur GEANNULEERD!

Meld je aan voor de Humulus Lupulus avond via info@centrumdeweere.nl

Wil je Humulus Lupulus nieuwsbrief ontvangen met de informatie over de avonden? Meld je dan hier aan.