DWB voetbal De Weere

Beste voetballiefhebbers en DWB leden,

Het voetbalseizoen gaat weer van start en zoals jullie zullen beseffen met de nodige voorwaarden en maatregelen. Via deze weg wil ik jullie informeren over de maatregelen die wij als kantine/café zullen hanteren voor de zondagen.

Algemeen:

– Houd 1,5 mtr. afstand tot andere gasten
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst
– Reserveren is verplicht om na de wedstrijd een drankje te doen, we hebben beperkte capaciteit, vol = vol. Reserveer via 0229-581373

Tijdens de rust:

– Tijdens de rust wordt koffie en geschonken in de tent bij de kantine ingang. Dit geldt voor alle zondag wedstrijden die bij DWB worden verspeeld.

Als je binnenkomt:

– Op de tafels staat het maximum aantal gasten aangegeven welke er aan de tafel mogen plaats nemen, meer personen dan aangegeven is niet toegestaan.
– Aan de bar staan of wachten is niet toegestaan

Voetbalteams:

– Je reserveert een plaats voor je team voor 1½ uur. Dit om iedereen de mogelijkheid te geven om een drankje te doen. Wil je langer blijven, overleg dan met het personeel.
– Per team gaan we uit van 16 plaatsten. Verwacht je meer of minder mensen geef het dan aan.
– Koffie voorafgaand aan de wedstrijd is helaas niet mogelijk. We hebben te maken met een registratieplicht voor alle bezoekers, dus ook het kopje koffie voordat jullie vertrekken of de wedstrijd hoort daarbij. Dit geeft een enorme administratie last voor zowel ons als jullie.
– De kantine ingang is gesloten, iedereen komt door de hoofdingang binnen en laat de voetbal tassen en spullen onder de veranda staan.

We willen jullie vragen om deze regels na te leven. Het is niet ideaal maar laten we er samen het beste van maken. Uiteraard is alles in deze tijden aan verandering onderhevig. We gaan ervaren wat wel en niet werkt en passen aan waar nodig en mogelijk.

Laten we er sportief en gezellig seizoen van maken.

Gastvrije groet,

Team Café ’t Centrum