31 mrt

PAASDINER BIJ U THUIS = vol geboekt!

Het Paasdiner is vol geboekt! U kunt helaas geen bestelling meer plaatsen voor het Paasdiner. Maar u kunt natuurlijk wel nog gebruikmaken van het bestel- en afhaalmenu t/m zaterdag. Vanaf volgende week woensdag hebben we een nieuwe kaart, dus pak je kans om je favoriete gerecht van de huidige kaart nog een keertje te bestellen.

Voor € 26,50 per persoon inclusief bezorging! 

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een leuke invulling van een bijzonder paasweekend dit jaar, verzorgen wij een heerlijk 3-gangen paasmenu op 1e paasdag. Lekker te gast in eigen huis!

Het menu bestaat uit een amuse vooraf, keuze uit twee voorgerechten, drie hoofdgerechten en afsluitend een grand dessert en heerlijke lekkernijen voor bij de koffie. Tevens kunt u ervoor kiezen om het menu uit te breiden met enkele bijgerechten naar keuze.

Het diner is compleet bereid bij bezorging, alleen het hoofdgerecht dient even warm gehouden te worden in de oven en u kunt de borden thuis zelf opmaken.

Wij bezorgen in een straal van 5 km rondom De Weere. De bezorgkosten zijn inbegrepen in de menuprijs. Afhalen is niet mogelijk.

Bestellen is mogelijk tot vrijdag 10 april 14:00 uur en kan via 06 – 51 07 66 14. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 14:00 en 19:30 uur van woensdag t/m zondag.
Betaling contant bij bezorging of via digitaal betaalverzoek vooraf.

Het paasmenu:

* Amuse van de chef-kok

*Voorgerecht keuze uit:

 • Beef tataki van oosterse biefstukreepjes / soja / sesam / lente ui
  OF
 • Aardappelmuffin / asperge / zalm / ei / mosterdroom

*Hoofdgerecht keuze uit:

 • Saltimbocca van kalf met parmaham / quiche caprese
  OF
 • Kabeljauw / kruidenristotto / tomaten antiboise

Bijgerechten los bij te bestellen per 2 personen:

 • Frisse seizoensalade €2,50
 • Aardappelwedges met mayonaise €3,-
 • Vers brood met aioli en gezouten roomboter €3,-

*Selectie van desserts van patissier Celiné

*Heerlijke zoete paaslekkernijen voor bij de koffie of thee

Kinder paasbox met verrassing! 

*Kaaskrokantjes / friet / frikandel óf kipnuggets / appelmoes / mayonaise / Paas-toetje die je zelf kan decoreren / verrassing
€11,50

Bezorg- & afhaalservice

Wilt u meer weten over onze bezorg- & afhaalservice? We hebben een heerlijk menu welke we bij u thuis bezorgen of u bij ons kunt afhalen! Bekijk hier het menu van de bezorg- & afhaalservice.