Bert Rijkhoff Camino

Bert Rijkhoff (67): “Een jarenlange droom: ‘ Als ik straks niet meer hoef te werken en met pensioen ga, heb ik tijd en ruimte om naar Santiago de Compostela te lopen.’ Het liep helaas anders. Ik werd erg ziek en was gedwongen te stoppen met werken. Na deze strijd, bestond mijn droom nog steeds en ik begon aan de voorbereiding om het werkelijkheid te laten worden. ”Welke grenzen ga ik over, ga ik niet over mijn grenzen? Wat brengt het mij?”

16 april, 2018 vertrok hij vanuit zijn huis in De Weere (Noord-Holland) en 30 augustus kwam hij weer thuis. In totaal was hij 137 dagen van huis en heeft hij ruim 3250 kilometer gelopen.

Graag deelt Bert zijn verhaal over een groot gevoel van vrijheid, ontmoetingen met zichzelf, in diepte en hoogtepunten, verdriet en blijdschap, grenzen over…

Dinsdag 3 december – Café ’t Centrum De Weere
Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.