Beste dorpsgenoten,

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over het programma voor de kermis en de wijze waarop wij daar invulling aan geven. Wij hopen dat jullie allen het gehele weekend de kermisvlag voor De Weere willen uithangen!

Zoals eerder via de Dorpsparade en op Facebook aangekondigd hebben we een alternatief programma bedacht. Op basis van de recent aangekondigde versoepelingen blijft het programma ongewijzigd.

Tijdens de kermis (10 t/m 15 juli) is ons eetcafé gesloten!

Aanmelding vooraf is voor alle onderdelen verplicht!

Aanmelden kan nog voor enkele onderdelen. Meld je aan via administratie@centrumdeweere.nl of via 06 – 82 55 47 55.

Het programma is als volgt:

Vrijdag 10 juli
De kermis Vrijdag Middag Borrel, oftewel de VrijMiBo

(VOL – Aanmelden is helaas niet meer mogelijk)

16:00 – 21:00

Vanaf 16:00 uur is ons Playa Central aan de Costa del Weero geopend. #costadelweero
Op het parkeerterrein rondom het café hebben we een terras ingericht met een buitenbar.
Heineken tapbier, verse pizza’s uit de steenoven van Corleone en andere lekkernijen, gezellige deuntjes op de achtergrond, een goede opening van het weekend!
Dranken op basis van consumptie, mee eten kan voor € 15,-. (VOL – Aanmelden is helaas niet meer mogelijk)

 

Vrijdag 10 juli
De Grote kermis dorpsquizzz

Wil je de antwoorden van de kermis dorpsquiz nog even rustig nalezen? Klik hier voor alle antwoorden.

21:00 – 23:30

In teams van maximaal 8 personen werk je aan een quiz document met daarin vragen over dorpsgenoten, historie, muziek, algemene kennis en leuke opdrachten en ondertussen brengen wij nog een lekker hapje naar je toe! Niet alleen voor de jeugd maar ook zeker voor de vaders, moeders en opa’s en oma’s uit ons mooie dorp. De enige benodigdheden zijn een gezellig team, een goede pen, een telefoon om je hulplijnen te bellen en een verbinding met What’s app.
De eerste prijs is een volledig verzorgd diner voor het hele team!

 

Zaterdag 11 juli
De Rollende kermis

16:30 – ….

Vanaf 16:30 gaan onze 2 tapwagens rijden en vanaf 17:00 uur worden de biefstukken gebakken! Betalen met munten of contant. ’s Avonds kan er zomaar nog een leuk bandje langskomen hier of daar.. Zoals gevraagd; organiseer een gezellige borrel in je voortuin of aan de driestedenweg en bestellen maar! Iedereen de vlag uit en leuke versiering in de tuin; het ons dorpsfeest is een feit. De tapwagens rijden de gehele avond over de Driestedenweg, en rijden een rondje door de Hooge Weere en Beatrixlaan. De biefstuk wagen rijdt door het gehele dorp. Nodig dus vooral alle dorpsgenoten uit onze andere wijken of straten uit voor een borrel! Voor de aantallen van de biefstuk willen we graag weten wie er mee eet dus stuur een berichtje met je adres en het aantal personen en wij komen langs tussen 17:00 – 19:00 uur. 

Heb je ook nog lekkere trek tussen 22:00 – 01:00 uur? De snackbar is gesloten maar de bezorgdienst is open dus bestel je snacks en je ziet ze verschijnen bij je thuis! 

 

Zondag 12 juli
Kermis BBQ (VOL – Aanmelden is helaas niet meer mogelijk)

16:00 – 22:00

U bent wederom welkom op Playa Central aan Costa Del Weere, de schiettent is open er is live entertainment en de BBQ staat klaar. Gezellig voor jong en oud een lekker hapje eten en borrelen met elkaar! BBQ volwassenen € 17,50 – BBQ kinderen € 8,50  aanmelden verplicht!

 

Maandag 13 juli
Ontbijt aan het strand

11:00 – …..

Gezellig, lekker en leuk! Dit ontbijt mag je niet missen, met de nodige maandagochtend activiteiten en een lekker bakkie koffie even bijkomen van alle gezelligheid om daarna in stijl af te sluiten en samen te proosten op Kermis De Weere 2020! Waar een klein dorp groots in kan zijn… aanmelden verplicht!

Zoals u leest is aanmelden voor alle onderdelen verplicht. We willen i.v.m. veiligheid en inkoop graag weten wat we kunnen verwachten zodat we iedereen een volledig ontzorgde kermis kunnen bezorgen. We hopen zoveel mogelijk aanmeldingen te ontvangen voor donderdag 9 juli en dat iedereen dit mooie weekend met ons meeviert. 

Aanmelden kan via administratie@centrumdeweere.nl of via 06 – 82 55 47 55

Geef hierbij aan of het gaat om:

 • VrijMiBo – met of zonder eten
 • Kermisbox incl. quiz en kermisvlag – geef ook je telefoonnummer door i.v.m. opdrachten via what’s app.
 • Biefstuk – vergeet het aantal personen en je adres niet
 • De Kermis BBQ
 • Ontbijt aan het strand

 

Verdere informatie:

 • Zoals reeds aangekondigd; is de snackbar op zaterdag en zondag geopend tussen 17:00 – 19:30 en op zaterdagavond later nog voor bestellingen bij u thuis!
 • Daarnaast kun je op vrijdag, zaterdag en zondag bij ons terecht voor kratten koud bier, afhalen van mixdrankjes of wijn.
 • Het café is verder het hele kermisweekend gesloten dus iedereen is van harte welkom om zich aan te sluiten bij de festiviteiten van die dag.
 • Munten zijn de hele week van de kermis al verkrijgbaar in het café en op zaterdagavond tijdens de rollende kermis bij de chauffeur van de desbetreffende wagen.
 • We hebben een kermisbox samengesteld incl. de dorpsquiz met hapjes op die avond, een kermisvlag, gehaktballetjes voor tijdens de kermisborrel op een later moment en 8 consumptiemunten voor de kermis of later te besteden in het café € 50,- per box.
 • De kermisvlag is ook los verkrijgbaar in het café voor € 15,- per stuk
 • Deelname aan de Quiz incl. hapjes met een team van max. 8 personen kan ook los à € 15,- per team, uitsluitend op aanmelding.

Gedurende de kermis staat er een pot bij de ingang en bij de band op zaterdag; we vragen geen entree maar we hopen op ieders kleine donatie om een deel van onze kosten voor voorzieningen en entertainment te dekken.

KERMISBOX

Vanaf enkele weken voor de kermis kun je bij ons een KERMISBOX bestellen, hierin vindt je o.a.

 • deelname aan De Grote Kermis Dorpsquiz,
 • een kermis vlag,
 • je eerste consumptiemunten voor de Rollende kermis zaterdagavond.

Naast bovenstaande dingen kunnen jullie bij ons terecht in de snackbar op zaterdag en zondag en zorgen we voor meer dan genoeg koud bier en wijn voor het hele dorp om samen te genieten van deze bijzondere maar unieke kermis 2020!

Let op: alles onder voorbehoud van overheidsmaatregelen, op veilige afstand en afhankelijk of onze weergoden ons gunstig gestemd zijn. Heb jij al plannen gemaakt!? We houden jullie op de hoogte van verder invulling en details zodra de maatregelen voor juli bekend zijn.

Groet,

Brian, Suzanne, Richard & Anja